Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Προλαβαίνω???

Ανάμεσα σε ένα απο τα ελάχιστα breaks(γκούχου, γκούχου) που κάνω από το διάβασμα και στην ατέλειωτη, μονότονη γκρίνια μου για το τι με περιμένει ακόμα τις επόμενες δύο εβδομάδες, ανακάλυψα όχι μιααα, αλλά ναι ναι τις δύο μεγαλύτερες μου τρέλες που θέλω να πραγματοποιήσω.Και μάλιστα με το μαλλιοκούβαρο (ναι, η φίλη μου είναι) μοιραζόμαστε τη μία από τις δύο.

1: όταν ήμουν 10 χρονών έλεγα "πρέπει να διαβάσω όλα τα βιβλία του κόσμου" (τότε πάλευα ακόμα να τελειώσω Τα ψηλά βουνά)
τώρα που είμαι 21 λέω "πότε θα προλάβω να διαβάσω όοολα τα λογοτεχνικά βιβλία που θέλω?" (με τους πρόσφατους υπολογισμούς μου πρέπει να βγάζω δύο την ημέρα και να μην κοιμάμαι τα βράδια.Α, και να μην ξεχάσουμε το γεγονός οτι συνέχεια βγαίνουν και άλλα)

2: όταν ήμουν 10 χρονών έλεγα "wow, o κόσμος είναι τόσο μεγάλος και διαφορετικός..θέλω να τον γυρίσω όλο"(αμέ, πότε το θέλεις?)
τώρα που είμαι 21 λέω "πως και πότε θα μπορέσω να γυρίσω όλο τον κόσμο, εδώ μου φαίνεται ακατόρθωτο να γυρίσω όλη την Ευρώπη" (επίσης είμαι απο την Αθήνα και δεν ξέρω ακριβώς που πέφτει η Ιπποκράτους τρομάρα μου)
Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω και το Νεό Δελχί, καθώς δέχτηκα πιέσεις απο το Μαλλιοκούβαρο..αν μου τα πληρώσεις όλα, έρχομαι και μαθαίνω και ινδικά για σένα :p
τι λέτε λοιπόν, θα τα καταφέρω??!! Βασικά, δέχεται κανείς να χρηματοδοτήσει τις δύο ταπεινές τρέλες μου?Γιατί ρε παιδιά, θα σας διαφημίζω κιόλας

10 σχόλια:

  1. Δεχομαι! κ εγω χρηματα ψανχω (Θα κανουμε την αλατιερα στην ερμου κ θα τα βγαλουμε) γιατι απο ορεξη για νεο δελχι και μαθηματα ινδικων ουυυυυ! να φαν κ οι ορνιθες. θα τα κανουμε μαζι..2 ταξιδια το χρονο.Μεχρι τα 97 μας,τι στο καλο, θα τη γυρισουμε τη γη. Να σου πω, ξεκιναμε απο λαρισα και καρδιτσα που δεν εχω παει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβουλή επιστημονικά τεκμηριωμένη:
    Για να λάβεις χορηγία πρέπει να έχεις επιχειρήματα!!!

    Σημείωση-Σχόλιο: Καλά εγώ έχω μια ήπια μορφή δυσλεξίας και έχω πρόβλημα με τους τόνους. Εσύ γιάτι τονίζεις τα ΚΕΦΑΛΑΊΑ...δεν σου μάθανε στο σχολίο ότι...:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είπαμε θα διαφημίζω όποιον με χρηματοδοτήσει, άντε μπορεί και να έρθει μαζί μου στα ταξίδια.
    σημείωση-σχόλια δεν δέχομαι απο σένα, next pleaseee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις χρονο,μην αγχωνεσαι.Γυρισε τωρα την κρητη οσο μπορεις γιατι θα σου λειψει αργοτερα,ειτε το πιστευεις ειτε οχι!!
    Εγω ηθελα να κανω ενα τουρ στις κυκλαδες,σε οσα νησια δεν εχω δει.Εχω υπολογισει τα εξοδα(ψιλοαρκετα),τα πλοια και τα μερη που θα πηγαινα...αλλα ακομα εχει μενει ονειρο.
    Οι χορηγοι ειναι το καλυτερο:) καλη σκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βασικά δεν προλαβαίνεις με την καμία οπότε κάνε καλή επιλογή στα ταξίδια σου τόσο τα φυσικά όσο και τα νοητικά. Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. James D πάρε μια σκηνή για camping,τα έξοδα θα μειωθούν στο ελάχιστο και καλές διακοπές!!

    mahler76 όντως δεν προλαβαίνω, αλλά ωραίο δεν είναι έστω να το ονειρεύομαι??ωστόσο θα ακολουθήσω την συμβόυλή σου ειδικά για τώρα το καλοκαίρι.καλό βράδυ και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σίγουρα δεν προλαβαίνεις, ωστόσο τα όνειρα και τα σχέδια γιαυτό υπάρχουν. διότι άμα δεν αφήσουμε και κάτι στη φαντασία μετά θα πλήττουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν οχι ολα.κατι θα προλαβεις.βιασυνες κ ανυπομονησιες δεν θελω ομως γιατι δεν θα τα φχαρηστηθεις.(κ εγω σ ενα απ τα διαλειμματα απ το διαβασμα ειμαι.........ναι ναι!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή