Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Get your filthy fingers out of my pie



Πληγώθηκα. Όταν χοροπηδάς πάνω στο συννεφάκι σου και δεν προσέχεις το κενό που υπάρχει από κάτω σου και..μπουμ, πάρτη κάτω. Στην αρχή ζαλάδα, μετά βρήκα την ισορροπία μου μόλις σηκώθηκα. Και όλα αυτά γιατί ψάχνω τον ενθουσιασμό τον έρωτα κλπ κλπ. Καλά να πάθεις Στέφη και όλοι σήμερα τριγύρω μου νόμιζα οτι γυρνούσαν και μου έλεγαν "πριτς, σιγά μην τα βρεις". Αμ δε, που θα σας κάνω τη χάρη. Μετά από το μπουμ και τον τραυματισμό (μου θυμίζει περσινές τούμπες με το ποδήλατο, ακόμα τρώω δούλεμα από τις φίλες μου), συνεχίζω. Αμέ, κρυφτείτε μη σας πετύχω!
Χθες που είχα πάει στο Bliss και ενώ χαζεύαμε με την παρέα μου τα λουλουδένια τραπέζια και τις άκυρες σφυρίχτρες που ήταν κρεμασμένες (στη σκάλα νομίζω), ρώτησα δύο από τις φίλες μου πως πιστεύουν οτι θα είναι οι ζωές τους μετά από 5 χρόνια. Όχι όμως πως την φαντάζονται οτι θα ήθελαν να είναι, αλλά πως ρεαλιστικά βλέποντας το, τελικά θα καταλήξουν (καταντήσουν). Αφού το σκέφτηκαν λίγο, με κοίταξαν και είπαν πως δεν μπορούν να φανταστούν κάτι τέτοιο, γιατί έχουν όνειρα. Τους είπα να προσπαθήσουν. Προσπάθησαν λίγο και μου απάντησαν.
Η πρώτη ξεκίνησε με τη φράση "αν ζούμε μέχρι τότε, πιστεύω οτι θα..". Ανατρίχιασα λίγο, χαμογέλασα όμως και το σημείωσα. Σε γενικές γραμμές, εκτός από αυτή τη μακάβρια φράση (γκρρρ), οι σκέψεις της ήταν θετικές για το μέλλον. Η δεύτερη φίλη μου απάντησε πως ενώ έχει όνειρα να κάνει κάτι άλλο, μάλλον στο τέλος θα κάνει κάτι συμβατικό, όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Όσον αφορά στις σχέσεις, μου είπε κάτι που με έκανε να γελάσω. Οτι με τα μυαλά που κουβαλάει, δεν ξέρει αν θα έχει σχέση.
Αυτή η ερώτηση ήταν μια μικρή, ύπουλη (κολοβή για τη παρέα μου) παγιδούλα. Στην αρχή που την έθεσα στον εαυτό μου, δεν κατάφερα με τίποτα να την απαντήσω. Η μάλλον αρνούμαι να την απαντήσω. Πεισματικά. Γιατί αν πάρω παράδειγμα από τους μεγάλους (ναι, είμαι μικρή), που το κάνουν συνέχεια, δεν βρίσκω και πολλά πλεονεκτήματα. Συγγνώμη, λοιπόν, κορίτσια..Θα κάτσω να με δείρετε.